Palkitsemissäännöt alkaen 1.1.2024

Palkitsemissäännöt alkaen 1.1.2024

VUODEN PALKITTAVAT ITÄ-SAVON HEVOSYSTÄVÄINSEURA RY

Vuoden Nuori Suomenhevonen

Omistajana tai omistajan edustajana seuran jäsen ja jonka kotipaikka seuran toiminta-alueella.Pisteytykseen huomioidaan palkintosumma, voittojen määrä ja kauden paras aika. Kullakin osa-alueelle järjestys luku antaa pisteet ja pienimmän yhteispistemäärän saanut on voittaja. Seuran jäsenen kasvattamalle hevoselle annetaan hyvitystä 1 piste. Tasapisteissä ratkaisee paras rahat/startti -suhde.

Näillä säännöillä Vuoden Nuorena Suomenhevosena palkitaan Pekka Koposen lahjoittamalla kiertopalkinnolla ___________________________

Vuoden Nuori Lämminverinen

Omistajana tai omistajan edustajana seuran jäsen ja jonka kotipaikka seuran toiminta-alueella. Pisteytykseen huomioidaan palkintosumma, voittojen määrä ja kauden paras aika. Kullakin osa-alueelle järjestysluku antaa pisteet ja pienimmän yhteispistemäärän saanut on voittaja. Seuran jäsenen kasvattamalle hevoselle annetaan hyvitystä 1 piste. Tasapisteissä ratkaisee paras rahat/startti -suhde.

Näillä säännöillä Vuoden Nuorena Lämminverisenä palkitaan Erkki Soikkelin lahjoittamalla kiertopalkinnolla___________________________

Vuoden Kasvattajapalkinto

Juhani Innasen lahjoittama kiertopalkinto annetaan lv- tai sh- ravurista. Palkittavan hevosen tulee olla I-S Hys:n jäsenen kasvattama ja kilpaillut seuran jäsen omistajana tai omistajan edustajana ja jonka kotipaikka seuran toiminta-alueella. Pisteitä jaetaan kauden kokonaispalkintosummasta ja voittojen määrästä. Kunkin osa-alueen järjestysluku antaa pisteet ja pienimmän yhteispistemäärän saanut on voittaja. Kasvattajapalkinto annetaan vuodeksi ja enintään kerran saman hevosen kasvattajalle. Tasapisteissä ratkaisee paras rahat / startti – suhde.

__________________________________________________

Vuoden Nopein Suomenhevonen

Taimo Kososen lahjoittamalla kiertopalkinnolla ajalla _______________

Vuoden Nopein lämminverinen

Etelä-Savon Auton lahjoittamalla kiertopalkinolla ajalla________________

Itä-Savon hevosystävinseuran vuoden suomenhevonen ja lämminverinen

Pisteytykseen valitaan kuusi eniten ansainnutta hevosta, jolla Suomen Hippoksen rekisterissä seuran jäsen omistajana tai omistajan edustajana ja jonka kotipaikka seuran toiminta-alueella.

Pisteitä annetaan palkintosummasta, voittojen määrästä ja kauden parhaimmasta ajasta. Pisteitä jaetaan kauden kokonaispalkintosummasta ja voittojen määrästä. Kunkin osa-alueen järjestysluku antaa pisteet ja pienimmän yhteispistemäärän saanut on voittaja. Tasapisteissä ratkaisee paras rahat/ startti – suhde.

Palkitaan Unto Järveläisen perheen lahjoittamilla Pimarin Ravikuningatar pokaaleilla. Suomenhevonen Kuningatarpokaali ja lämminverinen Mikkelin HJL -pokaali Ravikuningattarelle

Vuoden Suomenhevonen ______________________

Vuoden Lämminverinen ___________________

Vuoden Voitokkain

Vuoden voitokkaimpana palkitaan Punkaharjun Hevosystäväinseuran kiertopalkinnolla eniten kyseisenä vuonna voittoja juossut suomenhevonen tai lämminverinen, jolla hippoksen rekisterissä seuran jäsen omistajana tai omistajan edustajana ja jonka kotipaikka seuran toiminta-alueella.

__________________________________

Vuoden kasvattaja

Vuoden kasvattajana palkitaan seuran jäsen , jonka kasvattamien hevosten vuoden voittosumma on suurin ja tasasummassa ratkaiseen voittojen määrä. Jäsenen on oltava Suomen Hippoksen rekisterissä omistajana tai omistajan edustajana ja jonka kotipaika seuran toiminta-alueella.

____________________________________

Vuoden valmentaja

Vuoden valmentajana palkitaan seuran jäsen, joka toimii seuran toiminta-alueella ja jonka Hippoksen rekisterissä valmennettavien hevosten voittosumma on suurin ja tasasummassa ratkaisee voittojen määrä

____________________________________

Vuodenohjastaja

Seuran jäsen, jonka kotipaikka seuran toiminta-alueella

Ohjastajaa valittaessa ajettujen voittojen määrä ratkaisee voittajan.

Vuoden ahertajat

1._______________________________

2._______________________________

3._______________________________

Itä-Savon Hevosystäväinseura ry, Raviradantie 20, 57130 Savonlinna
 
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!